Wie ben ik?

Annabel Glassen

Mijn naam is Annabel Glassen en ik ben in 2015 afgestudeerd als ergotherapeute aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na het behalen van mijn diploma kon ik direct aan de slag voor een Eerstelijnspraktijk in Maastricht. Na 4,5 jaar daar gewerkt te hebben, voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging: mijn eigen praktijk ‘Ergotherapie Glassen’. 

Mijn ervaring ligt in het behandelen van (jong)volwassenen en ouderen met neurologische en/of geriatrische aandoeningen. In de afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd op de volgende aandachtsgebieden:

Niet aangeboren hersenletsel (o.a. CVA, hersentrauma na ongeval) 
-Longziekten (waaronder COPD, COVID-19)
-Arbeid (werkplekadvisering)


Mijn affiniteit ligt dan ook bij het behandelen van deze doelgroepen. Onder het kopje ‘specialisaties’ kunt u meer informatie vinden over deze aandachtsgebieden.

Kenmerkend voor mij zijn mijn doorzettingsvermogen, leergierigheid en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Door deze eigenschappen te combineren, wil ik ervoor zorgen dat de cliënt met zijn/haar handelingsprobleem de meest optimale behandeling krijgt, die aangepast is aan zijn/haar wensen en behoeften in de bijbehorende omgeving. Gezamenlijk met de cliënt een oplossing op maat vinden, staat bij mij voorop! Ik hecht veel waarde aan kwaliteit. Hierom werk ik zoveel mogelijk samen met andere (para)medische disciplines om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te krijgen. Hierbij kunt u denken aan uw (huis)arts, specialist, thuiszorg, fysiotherapeut, logopedist, psycholoog of andere betrokkenen, zoals uw mantelzorger of familie. Dit geschiedt uiteraard in onderling overleg met u als cliënt.
Mocht u met een hulpvraag bij mij terecht komen, waarvan ik denk dat u bij een collega ergotherapeut in betere handen bent, dan zal ik u altijd doorverwijzen. Verder sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en ben ik lid van onze beroepsvereniging: Ergotherapie Nederland.  

Annabel Glassen   Ergotherapie Nederland
Ergotherapie Glassen

Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Volg mij
Contact
  • Telefoon: 06-29464365
  • E-mail: annabel@ergotherapieglassen.nl